donderdag 17 september 2015

Make-up kwasten Oriflame

Hee mensen,
Al echt een paar maanden terug heb ik make-up kwasten gehad van het merk Oriflame. Het zijn make-up kwasten gemaakt van echt geitenhaar. De kwasten zelf kan je bestellen op oriflame website . Er zijn 4 kwasten die ik met jullie wil gaan doornemen. Let's begin. 

Kwast nummer 1: Deze kwast word ook wel gebruikt voor het shape van het gezicht. Over het shape zelf heb ik in een vorig artikel geschreven hoe dit gaat, neem gerust een kijkje :) Shape technieken . De kwast is van echt geitenhaar gemaakt en laat geen haartjes achter. Wel als je een paar keer heen en weer gaat gaan de haren door de war zitten... dat is het enigste nadeel. Voor de rest is het een hartstikke fijne en simpele kwast! De kwast kost 6,- maar eens om de zoveel tijd zijn de kwasten in de aanbieding en kan je ze voor de helft van de prijs kopen. 

Op de Oriflame site zelf staat als omschrijving: 

Deze waaiervormige kwast van natuurlijk haar is speciaal ontworpen om heel licht poeder aan te brengen of overtollig poeder te verwijderen. Geeft een zacht, glad effect. Materiaal: geitenhaar, aluminium, hout.

http://nl.oriflame.com/products/product?code=24149


Kwast nummer 2: Dit is eigenlijk een gewone normale poederkwast. Ook deze kwast werkt erg fijn maar is wel erg groot en laat haar achter op het gezicht. Voor de mensen die zich daar heel erg aan storen zou ik hem niet aanraden. De kosten voor deze kwast zijn ook 6,- . 

Op de Oriflame site zelf staat als omschrijving: 

Een grote peddelvormige kwast met een volle, ronde tip. Deze kwast is speciaal ontworpen voor een vlekkeloze applicatie van poeder op gezicht of lichaam. Materiaal: geitenhaar, aluminium, hout.


http://nl.oriflame.com/products/product?code=24150


Kwast nummer 3: Het is een concealer kwast aan beide kanten een kwastje... Aan het begin en aan het einde of omgekeerd haha. Ook zou je dit als een oogschaduw kwast kunnen gebruiken. Niet echt om te blenden maar wel om aan te brengen. Ook kun je het gebruiken om lipstift aan te brengen. Het kwastje zelf is namelijk vrij stevig. De kosten zijn 4,-. 

Op de Oriflame site zelf staat als omschrijving: 
Deze stevige, platte kwast is speciaal ontwikkeld voor kleine delen en precisie applicatie. Perfect om de lipcontouren te definiƫren of concealer aan te brengen. Materiaal: nylon, aluminium, hout.
http://nl.oriflame.com/products/product?code=24144

Kwast nummer 4: De blend kwast, ik zelf vind deze kwast echt geweldig. Soms laat ie wat haartjes achter maar dat is niet zo'n super groot probleem. Het gaat erom dat ie de kleuren perfect in elkaar laat over lopen. 

Op de oriflame site zelf staat als omschrijving: 
Deze zachte kwast met natuurlijke haren is ideaal om oogschaduw mee aan te brengen en zacht uit te werken. Ook ideaal om poeder aan te brengen als basis voor concealer of foundation in het gebied rond de ogen. Materiaal: geitenhaar, aluminium, hout.

http://nl.oriflame.com/products/product?code=24146

Dit was het voor deze week :), laat weten welke kwasten jij gebruikt en waar je ze vandaan hebt :D. Voor verzoeken van artikels of als er vragen zijn kun je ons altijd mailen of een berichtje achterlaten in de comments. Wij proberen zo snel mogelijk te antwoorden :). Heel erg bedankt voor het lezen!

-Xx Ilse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten