donderdag 11 juni 2015

Orifame Nature Secrets Shower Gel

Hee lieve mensen, 
We gaan het hebben over een heerlijke douche gel. Ik ben gek op tropische geuren. Deze producten heb ik gekregen en vond het wel leuk om er een artikel over te schrijven. De producten heten Nature Secrets Shower Gel with Moisturising Aloe Vera & Watermelon en 
Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry. Ook nog een leuk dingetje, je kan kiezen uit 2 maten: 250ml en 750ml. Laten we beginnen :)

Oriflame Nature Secrets Shower Gel with Moisturising Aloe Vera & Watermelon:  
Het ruikt niet echt naar watermeloen maar wel erg zoet. Ik heb even geen idee waar het op lijkt. Het doet me aan iets denken maar weet even niet wat ghehe. Maar de geur is echt heerlijk! Dat kan ik jullie beloven. Het product doet goed zijn werking en laat de huid ook nog eens heerlijk ruiken. Ook nog een pluspuntje het is zeep vrij en Ph-normaal. Deze producten laten de huid nog wel eens uitdrogen en dan is dit een pluspunt dat het er niet in zit. 
250 ml:  8,-
750 ml:  14,-

Deze verfrissende douchegel is verrijkt met hydraterende aloë vera en kalmerend watermeloenextract, en reinigt de huid terwijl het de zintuigen revitaliseert met een frisse geur. Zeepvrij en pH-neutraal. 
Nature Secrets Shower Gel with Moisturising Aloe Vera & Watermelon 



Oriflame Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry:
Dit product heeft net zoals de vorige Ph-normaal en zeepvrij. De douche gel ruikt echt mega zoet. Het heeft echt een frambozen geur. 1 ding is zeker na het douche stink je zeker niet. De geur pakt goed aan op de huid en blijft lekker ruiken.  Deze 2 shampoo's zijn bij mij zeker binnen een paar maanden op! 
250 ml: € 8,- 
750 ml : € 14.-


Geurige douchegel met activerende munt- en frambozenextracten en exfoliërende korreltjes. Verwijdert dode huidcellen en geeft energie tijdens het douchen. 
Nature Secrets Exfoliating Shower Gel with Energising Mint & Raspberry 

Heel erg bedankt voor het lezen en tot volgende week <3 
X Ilse

Social media:
Twitter:
Persoonlijk: @Ilsekusjx
Persoonlijk: @Yaraa._
Gezamelijk: @YaraIlse

Instagram:
Persoonlijk: @Ilsekusjx
Persoonlijk: @Yaraa._

Tekenaccount: @Yara_.art

Geen opmerkingen:

Een reactie posten